Аніматори для дітей «ОЙКА» – гарантія веселого свята

Професійні аніматори для дітей проводять заходи, створюють та підтримують атмосферу на святі. Це масовики-витівники, супергерої та чарівники зі світу розваг. Вони здатні перетворитися на різних персонажів, розвеселити та здивувати дітей різного віку.

Аниматоры для детей «ОЙКА»

До їх спектру основних послуг включені:

  • складання сценарію та програми заходу;
  • підбір та підготовка тематичних костюмів, аксесуарів, реквізиту та інших атрибутів;
  • нанесення гриму на учасників заходу;
  • підбір музичного супроводу;
  • пошук, розробка, проведення ігор, вікторин, змагань, конкурсів та інших видів розваг.

Продемонструвати фокус чи танцювальний номер, влаштувати квест чи шоу мильних бульбашок, розповісти захоплюючу казку чи заспівати пісню – все це здатний зробити аніматор для малюків та підлітків.

 Провести самостійно VS довірити аніматорам

Самостійна організація дитячого свята потребує багато часу, енергії та нервів. Спочатку потрібно скласти цікаву культурно-розважальну програму. Якщо цього не буде, то захід буде нудним та хаотичним. Додатково необхідно взяти напрокат або зробити самостійно святкові костюми та декорації. На це доведеться витратити гроші та час.

Але найскладніший і найвідповідальніший етап – це безпосередньо проведення свята. Потрібно залучати дітей до ігрового процесу, розважати та дивувати їх, а при цьому паралельно контролювати інші організаційні питання. Зазвичай це викликає паніку та розгубленість у непрофесійних артистів, при цьому дітям стає нудно на святі.

Щоб уникнути цих проблем, довірте профі проведення заходу, а самі відпочивайте та насолоджуйтесь шоу разом із дітьми. Досвідчені дитячі аніматори придумають сценарій свята та розваги, орієнтуючись на інтереси, захоплення та вік дітей. Вони підберуть вбрання, прикраси, музику з урахуванням теми свята. Артисти спланують та проведуть свято так, щоб діти отримали заряд позитивних емоцій та яскраві враження.

Аниматоры для детей «ОЙКА» – гарантия веселого праздника

Чому вибирають аніматорів «ОЙКА»?

З 2011 року студія «ОЙКА» захоплена організацією дитячих заходів. Наших аніматорів люблять та обирають за те, що:

  • Вони креативні особистості, які обожнюють дітей та натхненні своєю справою. У нашому дружньому колективі є професійні актори та викладачі, які навчають дітей. Вони знають, як взаємодіяти з малюками та підлітками, чим зацікавити та вразити їх.
  • Розробляють авторські розважальні програми для дітей різних вікових груп від маленьких енерджайзерів до активних тінейджерів.
  • Зібрали велику костюмерну базу. Діснеєвські персонажі, супергерої з Marvel, маги з Поттеріани – наші артисти можуть приміряти зовсім різні костюми та образи. Це можливість для дітей доторкнутися до улюблених персонажів у реальності та відчути себе учасником популярних мультиків, коміксів та фільмів.
  • Мають значний досвід роботи в індустрії розваг і багато позитивних відгуків.

Кожен аніматор для дитини докладе максимум зусиль, щоб свято вийшло цікавим, веселим і незабутнім.

Нове у блозі

Скільки аніматорів запросити на дитяче свято
При організації заходу з аніматорами нам часто ставлять питання – скільки їх має бути? Чи достатньо одного? Якщо діти ще маленькі, то краще один казковий герой чи парі з помічником? Давайте розберемося як визначитись із кількістю мультгероїв на дитячому святі.
Як організувати випускний у дитячому садку
Якщо ви ніколи раніше не організовували свята, то це завдання не з легких. До того ж, ви зіткнетеся з 15-20 різними думками батьків вашої групи як краще все зробити. Не переживайте – ми маємо величезний досвід організації подібних заходів і допоможемо вам розібратися з основними питаннями.

Останні новини