Аніматори на дитячий День народження: подаруйте дитині незабутнє свято!

Яскраво, весело та позитивно - саме таким роблять дитячий день народження аніматори Ойка. Нам ви можете довірити урочистість будь-якого масштабу: від невеликої домашньої вечірки до грандіозного банкету на сотню гостей. З креативною, молодою командою щовечора стане незабутнім для дитини та приємним - для батьків. Подарувати коханому чаду яскраві емоції найпростіше! Достатньо оформити замовлення аніматора на день народження на сайті Ойка.

Аниматоры на детский день рождения

Хто такий - аніматор і навіщо він нам потрібний?

Аніматор - людина, яка робить дитяче свято яскравішим, цікавішим і радіснішим! Актори-ведучі в образах улюблених героїв мультфільмів моментально привнесуть у дитяче свято нові емоції та фарби. При цьому професійний аніматор на день народження дитини не просто прикрашає вечір своєю присутністю. Він виконує і найважливіші завдання:

  • створює настрій свята;
  • розважає іменинника та його гостей;
  • проводить розважально-пізнавальні ігри;
  • грає з дітьми, доки батьки відпочивають;
  • виконує міні-постановки, творчі номери та не тільки.

Але найголовніше - такий актор-ведучий дарує щирі емоції кожному гостю. Діти, батьки, бабусі та дідусі, гості - яскравий, цікавий та веселий день народження з аніматором нікого не залишить байдужим!

Самостійна підготовка свята чи допомога спеціалістів?

Самостійна організація дитячого дня народження - справа не з найпростіших. Необхідно придбати реквізити для конкурсів, підібрати плейлист з улюбленими піснями сучасних дітлахів, підготувати розважальну програму, створити святковий настрій… А ще треба утримувати увагу іменинника та його гостей протягом усього свята, приділяти кожній дитині час і не забути відпочити самій. І бажано все це робити в костюмі улюбленого персонажа дитини.

Погодьтеся - впоратися з таким завданням непросто. Але її легко зможуть вирішити професійні аніматори на дитячий день народження студії Ойка. Вони наповнять свято сміхом, радістю, щирими емоціями. Дитячі ведучі забезпечать вам повний спокій за організацію та проведення заходу. А дітлахам - незабутні миті дитинства, яке так швидкоплинне.

Аниматоры на детский день рождения

Ойка - ваш надійний помічник на дитячому святі!

Хочете, щоб ваша дитина запам’ятала день народження і з посмішкою згадувала її, будучи дорослою? Тоді довірте його організацію та проведення команді Ойка! Зробити це варто тому, що ми:

  • професіонали своєї справи (наші дитячі аніматори на день народження швидко знаходять підхід до дітей);
  • маємо великий досвід (організуємо свята з 2011 року);
  • проводимо оригінальне дозвілля (конкурси, улюблені треки, шоу мильних бульбашок - гостям свята точно не доведеться нудьгувати).

Кожен аніматор для дітей на день народження з команди Ойка - це людина, яка закохана у свою професію і вміє працювати з дітьми. Познайомитися з кожним актором нашої команди ви можете зараз у розділі «Про нас».

Зробити свято незабутнім для дітлахів та максимально безтурботним для себе - легко. Достатньо лише замовити аніматорів на день народження дитині в Ойка. Все інше - ми беремо на себе!

Нове у блозі

Скільки аніматорів запросити на дитяче свято
При організації заходу з аніматорами нам часто ставлять питання – скільки їх має бути? Чи достатньо одного? Якщо діти ще маленькі, то краще один казковий герой чи парі з помічником? Давайте розберемося як визначитись із кількістю мультгероїв на дитячому святі.
Як організувати випускний у дитячому садку
Якщо ви ніколи раніше не організовували свята, то це завдання не з легких. До того ж, ви зіткнетеся з 15-20 різними думками батьків вашої групи як краще все зробити. Не переживайте – ми маємо величезний досвід організації подібних заходів і допоможемо вам розібратися з основними питаннями.

Останні новини