Організація дитячого дня народження під ключ – це робота для спеціалістів компанії «ОЙКА»!

Організація дитячого дня народження під ключ у Києві

Дитячий день народження – це кульки, мильні бульбашки, торт та іменині свічки! Це конкурси та майстер-класи, під час яких не змовкає радісний сміх. Як справити яскраве враження на «винуватця» урочистості та його маленьких непосидючих гостей, щоб, при цьому, у дорослих не боліла голова від багатьох організаційних питань? Варто скористатися допомогою професіоналів!

Організація дитячого дня народження під ключ – це просте та зручне рішення, яке в сучасних реаліях є цілком доступним.

У Києві студія дитячих свят «ОЙКА» організує дитячий день народження під ключ на найвищому професійному рівні та за вигідною ціною! Діти оцінять свято на 5+. Дорослі залишаться задоволеними рішенням. Адже немає нічого кращого, ніж подарувати радість дітям!

Організація дитячих днів народження – це робота для профі!

Дитяче свято, начебто, все просто! Багато батьків недооцінюють серйозність попереднього процесу, бажаючи організувати свято самостійно. Щоб захопити, розвеселити, вразити компанію дітлахи, доведеться врахувати безліч деталей. Закупити частування, призи для конкурсів та продумати вікторини – це лише мала частина організаційної програми. У ході свята доведеться чимало попрацювати, щоб утримати увагу дітей та не дати їм нудьгувати. Важливо врахувати, що молоді шибеники витрачають на частування, максимум 30-40 хвилин із усього заходу. Для дітей важливим є спілкування та враження. Тому обійтися красивим тортом та іншими солодощами навряд чи вдасться.

Організація дитячого дня народження під ключ у Києві

Радість дітям, вигода батькам

Якщо підрахувати вартість дитячого свята під ключ і порівняти підсумкову цифру із сумою, яку доведеться витратити на самостійну підготовку, легко підсумувати, що різниця буде невелика. Тому вигідніше замовити дитячий день народження професіоналам. 

Переваги очевидні: 

  • Свято виходить яскравим та цікавим.
  • Дітей захоплено протягом усього заходу.
  • Батькам не потрібно витрачати час та нерви на організацію урочистостей.
  • Позитивні емоції та добрі враження забезпечені і дітям, і дорослим.
  • Організація дня народження дитини у Києві
  • Професійна організація дня народження дитини

Компанія «ОЙКА» – це команда молодих, веселих, винахідливих людей, які люблять дітей і знають, як правильно організувати їхнє дозвілля та розваги!

 День народження дитини під ключ у Києві

Замовляючи підготовку та проведення дитячого дня народження, батьки можуть вибрати: 

  • Тематику свята відповідно до вікової категорії та інтересів дитини.
  • Формат вечірки в залежності від переваг та обраної тематики.
  • Оформлення приміщення з урахуванням модних тенденцій та побажань іменинника.

«ОЙКА» пропонує десятки анімаційних програм на вибір! Можливо все від шоу мильних бульбашок до справжньої дискотеки з професійним ді-джеєм. У розпорядженні студії є великий вибір оригінальних костюмів, якісний сучасний інвентар. Учасники команди мають значний досвід роботи з дітьми, володіють акторською майстерністю, орієнтуються в трендах. Це професійні аніматори для дітей, з якими нудьгувати не вийде! 

Найкраща подяка за нашу роботу – щасливий блиск у дитячих очах та чесний відгук від задоволених батьків!

Нове у блозі

Скільки аніматорів запросити на дитяче свято
При організації заходу з аніматорами нам часто ставлять питання – скільки їх має бути? Чи достатньо одного? Якщо діти ще маленькі, то краще один казковий герой чи парі з помічником? Давайте розберемося як визначитись із кількістю мультгероїв на дитячому святі.
Як організувати випускний у дитячому садку
Якщо ви ніколи раніше не організовували свята, то це завдання не з легких. До того ж, ви зіткнетеся з 15-20 різними думками батьків вашої групи як краще все зробити. Не переживайте – ми маємо величезний досвід організації подібних заходів і допоможемо вам розібратися з основними питаннями.

Останні новини